Waar kunnen we u mee helpen?

Al jaar en dag heeft Asgro een eigen productie-plant in China. Hier worden allerlei verbruiksmaterialen voor de asbestsanering geproduceerd. Bijvoorbeeld al onze asbest big bags, container bags, plaatzakken en mini asbest bags. Naast deze productieplant ver weg, hebben we tevens een private fabriek in Bulgarije. Hier worden producten als PE zakken, PE folies en asbestlint vervaardigd.

HIGHTEC, een merk waar wij trots op zijn.

Om een identiteit in de markt te verkrijgen hanteren we sinds 2010 een eigen label; te weten HIGHTEC. Achtereenvolgens zijn hierin verkrijgbaar wegwerp overalls, tapes, kledingsets, spuitlijm en de eerder genoemde big-bags, container bags en mini asbest bags (alle materialen zijn gefabriceerd volgens de SC-530). Ook folies en grote zaken als douchesluizen en op maat gemaakte decontaminatie-units gaan onder de naam HIGHTEC de markt op. Bij het laatst genoemde is een huisstijl vanzelfsprekend hetgeen u aan de buitenkant zult zien.

Flexibiliteit vinden wij belangrijk.

Wij begrijpen als geen ander dat stilstand van een klus verre van gewild is. Daarom willen wij de garantie geven dat wanneer u voor 14.00 uur verbruiksmaterialen besteld, deze de volgende dag bij u in huis zijn. Naast levering is het tevens mogelijk uw verbruiksmaterialen af te komen halen in onze vestiging; dit kan op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur in Vianen. Tevens kunnen in Vianen ook alle verhuur, onderhoud en keuring kwesties worden voltooid. Ook is dit de locatie waar op maat gemaakte installaties worden gefabriceerd zoals bijvoorbeeld de eerder genoemde decontaminatie-units. Daarbij is er ook een showroom die u een goede indruk kan geven waartoe wij allemaal in staat zijn. U bent van harte uitgenodigd om eens te komen kijken in Vianen. Wanneer u ons belt maken wij hier graag een afspraak voor. Dan kunnen we laten zien waarom wij geschikt zijn als ideale partner bij al uw asbest zaken. Naast de vestiging in Nederland hebben wij een verkoopteam die de Belgische en Franse markt bediend. Zij opereren vooral in de buitendienst en houden kantoor in Eede.

Vestiging in Vianen