Wij zijn uniek

Bij Asgro denken wij met u mee en doen we de zaken waar mogelijk, een beetje anders. Wij hebben daarom gekozen voor een eigen productie-plant in China en een private fabriek in Bulgarije. Zo vervaardigen wij onze big bags, containerbags, plaatzakken, PE zakken, folies en andere packaging producten zelf. Wij schakelen zodoende tussenschakels uit en kunnen u daarom een betere prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten aanbieden.

Waarom Asgro & van der Voort

Kwaliteit

Door onze jarenlange kennis en praktijk te bundelen, bieden wij diverse hoogwaardige producten onder ons eigen label HIGHTEC aan. Een merk waar we trots op zijn en inmiddels een bekend begrip is in de asbest-saneringsbranche. Bekende HIGHTEC producten zijn:

  • Wegwerp overalls Cat III type 5/6
  • Zilveren ducttape van hoogwaardige kwaliteit 48 mm en 72 mm x 50 mtr
  • Big bags, container- en mini-asbestbags gefabriceerd volgens SC-530
  • Extra sterke spuitlijm
  • Kleding per set of los

Ook onder andere folies, douchesluizen en op maat gemaakte decontaminatie-units bieden wij onder het merk HIGHTEC aan.

Snelle levering van producten

Wij begrijpen dat een snelle levering van producten voor u van belang is. Stilstand van een opdracht is verre van gewild. Asgro zorgt er daarom voor, dat alle producten die voor 14.00 uur besteld zijn, de volgende dag al worden bezorgd. Materialen kunnen natuurlijk ook direct uit voorraad, bij één van onze vestigingen worden opgehaald.

Flexibiliteit vinden wij belangrijk

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Asbestsaneringsmachines kunnen voor onderhoud, keuring of reparatie bij onze vestiging in Vianen worden gebracht, maar wij bieden ook de mogelijkheid om het bij u op te halen, weg te brengen of naar uw locatie toe te komen.

Ontdek wat Asgro nog meer voor u te bieden heeft en welke producten of diensten uw bedrijfsresultaten kunnen verbeteren. Ook als u een vraag heeft, wat niet direct onder onze diensten valt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken graag samen met u naar de mogelijkheden en oplossingen.